top of page

HIT Helsingin  yhteisöteatteriryhmä Sorina kutsuu mukaan

Kutkuttaako sinua esiintyminen? Etsitkö ryhmää, jossa tutustua esityksen tekemisen prosessiin? Havahdu, heittäydy ja vaikutu - Sorina-ryhmä toivottaa tervetulleeksi niin vasta-alkajat kuin jo kokeneemmatkin teatterintekijät!

 

HIT Helsingin yhteidöteatteriryhmä Sorina aloittaa syksyllä uuden esityksen työstämisen. Projekti alkaa viikonlopun mittaisella työpajalla (25.-27.8.), jossa osallistujat valmistavat ammattilaisten ohjauksessa demoesitykset. Työskentely aloitetaan perjantai-iltana ja demot esitetään sunnuntaina muille työpajaan osallistuville. 

 

Työpaja on erinomainen paikka päästä kokeilemaan niin näyttelemistä, ohjaamista kuin käsikirjoittamista. Ryhmä perehtyy esitysprosessin lisäksi erilaisiin tekniikoihin, jotka kannustavat luovuuteen. 

 

Viikonlopputyöpajan jälkeen kaikki halukkaat voivat lähteä mukaan syksyn mittaiseen prosessiin tekemään esitystä ryhmälähtöisesti. Ideasta kohti valmista teosta etenevä prosessi takaa että jokainen osallistuja pääsee vaikuttamaan lopputulokseen. Mukaan tarvitaan vain utelias ja leikkisä mieli sekä innostunut asenne.HARJOITUKSET ja ESITYKSET
Työpajaviikonloppu ja syksyn produktion harjoitukset tapahtuvat Helsingin Alppilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Harjoituskauden loppupuolella ryhmä siirtyy harjoittelemaan esityspaikkaan. Harjoitustiloist tiedotetaan ryhmään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Esityksen ensi-ilta ja esitykset sijoittuvat viikolle 50. VETÄJÄ
Ryhmän ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Anna Jaanisoo ja työpajaviikonloppuna paikalla on myös muita vierailevia ohjaajia. 

Jaanisoo on opettanut teatteri-ilmaisua, käsikirjoittamista ja ohjaamista vuodesta 2008 pääkaupunkiseudulla eri opistoissa tuntiopettajana. Hän on vetäjänä perehtynyt ryhmäprosesseihin ja osallistaviin menetelmiin. Jaanisoo vastaa projektin dramaturgiasta ja ohjauksesta.VIIKONLOPPUTYÖPAJA
Työpajan hinta on 70€, joka maksetaan kahdessa osassa. Katso tarkemmat tiedot kohdasta “ILMOITTAUTUMINEN”.

Työpajassa osallistujat valmistavat pienryhmissä vetäjien tukemana pienet demo-esitykset valitsemiensa aiheiden pohjalta.

pe 25.8.2017 klo 17:00-19:00, Alppila

la 26.8.2017 klo 10:00-18:00, Alppila / Tervasaari
su 27.8.2017 klo 10:00-20:00, Alppila / Tervasaari

(demot klo 18:00) 

 

 

AIKATAULU
Työpaja: 25.-27.8.


Syksyn produktion harjoitukset: 29.8.-10.12.

(ryhmä harjoittelee tiistaisin klo 17-19 ja keskiviikkoisin klo 19-21, sekä viikonloppuharjoitukset 9.-10.12., la ja su klo 10:00 - 14:00)

Ensi-ilta: 11.12.
Muut esitykset: viikolla 50

 

Katso tarkempi aikataulu tästä!

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.
Osallistujat otetaan työpajaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on voimassa kun osallistumismaksu 70€ on maksettu. Saat maksutiedot vastausviestissä, kun ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Osallistumismaksua ei palauteta ilmoittautujan peruessa osallistumisensa!TUOTANTO
Projektin tuotannosta vastaa HIT - Helsinki.


LISÄTIEDOT
info@hithelsinki.com

y-tunnus: 2337431-2

HIT Helsinki yhdistys ry

Karjalankatu 2 

00520 Helsinki

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page