Matka vapauteen

Matka vapauteen on kahden esiintyjän teos ja sen kohderyhmää ovat 4-8-vuotiaat. 

 

Musiikkipitoisessa tarinassa Matilda-niminen kana elää tyytyväisenä elämäänsä tehdaskanana, kunnes eräänä päivänä hän huomaa menettäneensä kykynsä munia. Matilda päättää lähteä etsimään kadonnutta munimistaitoaan maailman eri kolkista, mutta huomaa matkallaan että vastaus ongelmaan löytyykin ihan läheltä. 

 

Matka vapauteen esityksen keskeisenä tavoitteena on teatterin, leikin ja ilon kautta tutustuttaa lapset luonnon monimuotoisuuden äärelle sekä rohkaista lapsia vaalimaan omaa lähiympäristöään. Teokseen kuuluu lapsiryhmää ohjaavalle aikuiselle tarkoitettu yleisötyömenetelmäpaketti, joka sisältää esityksen teemaan soveltuvia draamaharjoitteita sekä tietoa luonnon monimuotoisuudesta. Opas on tehty yhteistyössä ilmastonmuutos- ja ympäristöalan asiantuntijoiden kanssa. Oppaan avulla teeman käsittelyä voi jatkaa lapsiryhmän kanssa esityksen jälkeen. 

 

Esityksessä yhdistyy nukke- ja esineteatteri sekä musiikki ja se on kestoltaan n. 30minuuttia. Esitystilaksi sopii niin juhlasali kuin pienempi luokkatila. Tilavaatimus on 5x5m kokoinen tila. Esityksen pystytys- ja purkuaika on 15min.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Esiintyjät

Annimaria Fabritius

Paula Kovanen

Musiikin sävellys

Annimaria Fabritius

 

Käsikirjoitus ja musiikin sovitus

Fabritius&Kovanen

Tuotanto 

HIT Helsinki 

 

Esitystä tukemassa:

Suomen Kulttuurirahasto, Vivicas Vänner, Vuokon luonnonsuojelusäätiö, Helsingin kaupunki, Taiteen edistämiskeskus

 

y-tunnus: 2337431-2

HIT Helsinki yhdistys ry

PL 1144

00101 Helsinki

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle