top of page

Kotitonttu & Metsätonttu

- Seikkailuesitys perheen pienimmille

HIT Helsinki kutsuu kaikki tonttuperinteisistä kiinnostuneet katsojat Kotitontun ja Metsätontun  matkaan. Yhden näyttelijän esitys  kertoo kuinka Metsätonttu on eräänä kesäisenä päivänä metsän reunassa vastassa kauan odotamaansa vierasta. Kun Kotitonttu vihdoin saapuu, alkaa ystävysten seikkailu, joka johdattaa katsojat metsän syvyyksiin ja kesämökin salaisiin sopukoihin. Tavoiltaan ja tottumuksiltaan kovin erilaiset ystävykset havaitsevat pian, että vaikka kotona kaikki on aina parhaiten, voi kylässä oppia monenlaista uutta.

Käsikirjoituksen perustana ovat olleet suomalaiset tonttusansadut, joista ohjaaja Anna Jaanisoo on koonnut vaihdikkaan esityksen, joka sopii yhtä hyvin aivan pienille ja vähän vanhemmillekin.

 

Esitys on tilattavissa ja esitettävissä hyvin pienessä tilassa. Se on mukaansa tempaava tapa elävöittää vaikkapa kirjaston lukunurkkaa, lasten satutuntia, tai palvelutalon kahvihetkeä. Satu on mahdollista tilata myös englannin kielellä ja soveltuu hyvin Suomen kansanperinteen opettamisen tueksi.

Esityksen kesto noin 30min.

Lisätiedot: info@hithelsinki.com

Työryhmä

Esiintyjä: Hanna Saari

Ohjaaja: Anna Jaanisoo

y-tunnus: 2337431-2

HIT Helsinki yhdistys ry

PL 1144

00101 Helsinki

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page