top of page
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon


Känkkäränkkä

eli kerrankin kunnon itkupotkuraivarit

 

Kesän 2016 esitykset ovat ohi, suuret kiitokset kaikille katsojille, suurille ja pienille! Meillä oli mahtava kesä, toivottavasti teilläkin!

 

Känkkäränkkä on musiikkia ja sirkusta sisältävä vauhdikkaan komediallinen näytelmä koko perheelle, erityisesti alle

kymmenvuotiaille.

 

Se on teatterimme viides lasten kesäteatteriesitys ja kolmas merellisen kauniissa Tervasaaressa, Helsingin ydinkeskustan tuntumassa.

 

Esityksen kesto noin 60 minuuttia.


Synopsis

Yhtenä aamuna Vilma nousee aivan väärällä jalalla, siis sillä kaikkein väärimmällä. Edes isän kaikki tavallisesti takuuvarmat nauratuskonstit eivät saa Vilman kiukkua leppymään. Kun lähes kaikki muukin alkaa mennä ihan väärin ja äidin työmatka vain venyy, kasvaa Vilman kiukkupuuska kasvamistaan ja valtavan räjähdyksen seurauksena pelmahtaa koko tyttö keskelle Kiukkulaa - kaiken maailman suuttumuksen, raivoamisen, mököttämisen ja valittamisen lähteen ydintä. Hullunkuristen tilanteiden ja monin tavoin huonotuulisuutta ilmaisevien asukkaiden kautta Vilma oppii jotain tärkeää ikävien tuntemusten käsittelystä ja pian kaikki kurjat asiat löytävätkin jo oman perspektiivinsä. Hulvatonta hassuttelunäytelmää tahdittavat iloiset ja vauhdikkaat musiikki- ja sirkusakrobatianumerot.

bottom of page